Je kunt de apparaat-inschrijving beheren door de volgende inschrijvingsopties te configureren:

  • Terms and conditions. Je kan vereisen dat gebruikers de voorwaarden van het bedrijf accepteren voordat ze de Bedrijfsportal kunnen gebruiken om hun apparaten in te schrijven en toegang te krijgen tot resources zoals bedrijfs-apps en e-mail.
  • Enrollment restrictions. Je kunt apparaat-typen configureren die kunnen worden ingeschreven, de inschrijving van persoonlijke apparaten blokkeren en het aantal apparaten beperken dat elke gebruiker kan inschrijven.
  • Enable Apple device enrollment. Je kunt bepalen of Apple-apparaten kunnen worden ingeschreven; Ze kunnen alleen worden ingeschreven als u een APN-certificaat hebt toegevoegd aan MDM.
  • Corporate identifiers. Je kunt IMEI-nummers (International Mobile Equipment Identifier) en serienummers weergeven om apparaten in bedrijfseigendom te identificeren. Intune kunt aanvullende beheertaken uitvoeren en aanvullende informatie verzamelen, zoals het volledige telefoonnummer en een inventaris van apps van apparaten in bedrijfseigendom. U kunt ook voorkomen dat apparaten worden ingeschreven die niet eigendom zijn van het bedrijf.
  • Multifactor authentication. Wanneer gebruikers een apparaat inschrijven, kan je een aanvullende verificatiemethode vereisen, zoals een telefoon, pincode of biometrische gegevens.
  • Device enrollment manager. Apparaatinschrijvingsmanager (DEM) kan een groot aantal apparaten inschrijven. Een beperking voor het aantal apparaten dat een gebruiker kan inschrijven, is niet van toepassing op DEM; MET DEM kunnen maximaal 1000 apparaten worden ingeschreven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *