De “MS MD102” posts zullen persoonlijke aantekeningen zijn n.a.v. de officiële Microsoft trainingen MD-102. Dit zijn nieuwe trainingen welke in de plaats komen van zowel md100 als md101.

We beginnen met het leerpad: MD-102 Explore endpoint management.

This learning path is designed to provide a comprehensive understanding of enterprise desktops, Windows editions, and Azure Active Directory. It includes exploring various Windows editions, including their features and installation methods. It delves into Azure Active Directory, highlighting its similarities and differences with AD DS and how to synchronize the two. Furthermore, learners will better understand managing Azure Active Directory identities. Overall, this learning path equips learners with the necessary knowledge and skills to effectively support enterprise desktops and manage Azure Active Directory identities.

This learning path helps prepare you for Exam MD-102: Endpoint Administrator (beta).

Moderne endpoint management is tegenwoordig bijna noodzakelijk om allerlei soorten (privé) apparaten zoals pc, laptops en smartphones te beheren binnen een organisatie. Ook verschillende besturingssystemen zoals IOS en Android kunnen worden beheerd.

Enkele pilaren van een moderne management:

  • “Easy to deploy and manage”
  • “Always up to date”
  • “Intelligent security, built in”
  • “Proactive insights”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *